Algemene informatie

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten
Bij een order boven de € 50,- berekenen we geen verzendkosten. Bij bestellingen onder dit bedrag wordt

€ 2,95 verzendkosten in rekening gebracht. Genoemde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland.
Voor België bedragen de verzendkosten € 4,95. Overige verzendkosten zijn op aanvraag.

Betaling
U kunt bij ons uw bestelling afrekenen met iDealBankcontact / Mister Cash, PayPal, Apple Pay, Google Pay of credit card.

Verpakking
Alle artikelen worden verpakt in een bijpassende verpakking. In een organza zakje met een lintje erom heen of in een luxe cadeauverpakking (afhankelijk van de prijsklasse en product). Wilt u het artikel ingepakt hebben, geef dit dan aan in het "Opmerkingen" veld tijdens het bestelproces. Wij zullen hier voor geen extra kosten rekenen. 

Persoonlijke boodschap
Het is bij ons mogelijk om een persoonlijke boodschap aan uw artikel toe te voegen. Dit doen wij door een label te bevestigen aan uw bestelde product(en) met daarop uw persoonlijke boodschap. Uw persoonlijke boodschap kunt u invoeren in het "Persoonlijke boodschap" veld tijdens het bestelproces. Ook hiervoor rekenen we geen extra kosten. 

Bezorgen op een andere adres is mogelijk

Mocht uw bestelling een cadeautje zijn, dan kunt u een afwijkend bezorgadres invoeren tijdens het bestel proces. Hierdoor wordt uw bestelling rechtstreeks naar dit adres verstuurd. Wij voegen in dit geval geen factuur toe bij de verzending, maar zullen deze naar de betalende persoon per e-mail verzenden. 

Levering
Bij betaling via iDeal, Bankcontact / Mister Cash of PayPal zal uw bestelling normaal gesproken binnen 1 à 2 werkdagen verzonden worden.

Als u heeft gekozen voor vooruitbetalen, dan zullen wij uw bestelling verzenden zodra de betaling bij ons binnen is.

Bij afwijkende levertijden wordt u via e-mail op de hoogte gebracht van de actuele levertijden.

Wij proberen uw bestelling in 95% van de gevallen via brievenbuspost te versturen.

Retourneren
Wij hanteren een zichtperiode van 14 dagen. In deze tijd bent u in de gelegenheid uw aankoop terug te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Het product moet in de officiële verpakking worden verstuurd en in dezelfde staat zijn zoals wij het naar u verzonden hebben.

Zodra wij het product ontvangen hebben, wordt het aankoopbedrag (excl. betaalde verzendkosten) zo spoedig mogelijk naar u terug gestort.